Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/wp-cache-project217e760fcaef7a31d8a894e94f0d0dfa.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/:/storage/configuration/wrappers/72/107472/info.cebebelysning.se/:/tmp/) in /storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 70 Svenska Mässan i Göteborg | Cebe Belysning
Välj en sida

Svenska Mässan satsar på LED:
– Energieffektivitet och minskade underhållskostnader

När Svenska Mässan i Göteborg skulle byta armaturer i en mässhall och en konferenslokal föll valet på energieffektiv LED-belysning från Elektroskandia.

Här finns 9 mässhallar och 50 möteslokaler under samma tak, integrerat med hotell och restauranger. Varje år anordnas ett 30-tal mässor i Svenska Mässans regi och dessutom en mängd mässor på uppdrag. Nu har en av mässhallarna och en av konferenslokalerna utrustats med nya armaturer från Elektroskandia Belysning.

– I konferensanläggningen ville Svenska Mässan ha något mer designat än ute i mässhallen, lösningen blev att bygga linjer med den infällda DiLED-armaturen i 30×120 utförande för att skapa en känsla av ”lysande spår”. I dessa spår installerades också Smart Tipp 30-armaturer mellan de lysande DiLED-ytorna.

Kund: Svenska Mässan
Konsult: Oveko
Installatör: Goodtech

Belysningsarmaturer

  • HiLED
  • DiLED
  • Smart tipp 30.
Share This