Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/wp-cache-project5ecf01f9b2a36c14ccff0c5416a922f1.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/:/storage/configuration/wrappers/72/107472/info.cebebelysning.se/:/tmp/) in /storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 70 Cebe tog fram specialarmatur på rekordtid | Cebe Belysning
Välj en sida

Specialarmaturer på rekordtid

Att ha det egna belysningsfabrikatet Cebe ger Elektroskandia många fördelar. En av dessa är att man har möjlighet att ta fram kundspecifika armaturer då det krävs. Så var fallet i Skövde, där bostadsbolaget Willhem snabbt behövde en speciell husnummerarmatur.

Willhem ville ha en snygg lösning med belyst husnummer för en lite exklusivare känsla.

– Jag kom att tänka på armaturen Doris, som är en robust väggarmatur med stomme i vitlackerad stålplåt. Den finns normalt inte med husnummer, men vi har haft den som prototyp i ett sånt utförande på en mässa tidigare. Jag kollade därför med fabriken om det fanns möjlighet att komplettera ett antal armaturer med husnummer på plåten, säger Johan Hagenfeldt, säljare Elektroskandia.

Willhem fick vara med och tycka till och bestämma utförandet. De valde vita armaturer och mörkgrå husnummer. Assemblin fick en lista med vilka husnummer som var aktuella och därefter var det dags för produktion. Efter fyra veckor kunde Elektroskandia leverera 43 st Doris-armaturer med husnummer.
– Vi installerade alla armaturer i tid, kunden är mycket nöjd och armaturbytet har också gett många lovord från de boende, säger Anders Thorsell.

Armaturen Doris med husnummer finns nu i Cebe:s standardsortiment.

Kund: Willhem
Ljusdesign: Cebe belysning
Installatör: Assemblin

Belysningsarmaturer

  • Kundanpassad armatur Doris med husnummer, 43 st
Share This