Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/wp-cache-projecta727b707e70d1c52e6e0d3469461d574.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/:/storage/configuration/wrappers/72/107472/info.cebebelysning.se/:/tmp/) in /storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 70 Specialarmaturer i Södertälje stadshus | Cebe Belysning
Välj en sida

Specialarmaturer i Södertälje stadshus speglar den demokratiska processen

Interiörbelysningen var en viktig del när Södertälje stadshus byggdes. Node Ljusdesign hade visionen att armaturerna skulle spegla den demokratiska processen. Lösningen blev en specialarmatur från Elektroskandia.

Kraven var höga när Södertälje stadshus byggdes. Byggnaden skulle vara en öppen, modern och tillgänglig mötesplats. Node Ljusdesign anlitades för att utforma belysningen i stadshuset. Lösningen blev en stålplåtsarmatur på vilken vi applicerade reflektoraluminium runt om. När vi var klara provhängde vi armaturen på plats. Resultatet blev godkänt av beställarna och vi kunde sätta igång med att producera i stor skala. Totalt har det monterats cirka 1700 av den här specialarmaturerna i Södertälje stadshus. De är i flera utföranden, med olika mått och lackerade i olika färger beroende på var de monterats.

Kund: Södertälje Stadshus
Ljusdesign: Node Ljusdesign
Installatör: Bravida

Belysningsarmaturer

  • 1700 specialarmaturer
Share This