Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/wp-cache-projectbb75a967b9cf7c268fa8763896c1e447.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/:/storage/configuration/wrappers/72/107472/info.cebebelysning.se/:/tmp/) in /storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 70 Retropendel ger stil till restaurang för hälsomedvetna | Cebe Belysning
Välj en sida

Retropendel ger stil till restaurang för hälsomedvetna

När restaurang Mealprep flyttade till nya lokaler valde man att installera Elektroskandias retropendel SEW 30. Resultatet har blivit mycket lyckat och de stilrena belysningsarmaturena ger en bra känsla och karaktär åt lokalen.

Mealprep Fitness Fuel är restaurangen som tagit fasta på folks ökade intresse för träning och en hälsosam livsstil. Allt fler svenskar ser det idag som en självklarhet att träna för att kunna må bra och prestera. Men samtidigt är det viktigt att man också får i sig rätt kost för att uppnå bäst resultat. Det är här Mealprep kommer in i bilden – de säljer hälsosamma färdiga rätter, sallader och snacks för alla som vill hålla sig i form.

Kund: Restaurang Mealprep
Installatör: AWJ Elteknik

Belysningsarmaturer

  • Retropendel SEW 30
Share This