Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/wp-cache-projectc6ea6ae71ee4b8b20d2d791c9c3cc981.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/:/storage/configuration/wrappers/72/107472/info.cebebelysning.se/:/tmp/) in /storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 70 Nya strålkastare lyser upp Norrköpings Hamn | Cebe Belysning
Välj en sida

Nya strålkastare lyser upp Norrköpings hamn

Med nya LED-strålkastare från Elektroskandia har Norrköpings Hamn fått bättre belysning samtidigt som man sparar kostnader för energi och underhåll.

– Anledningen till att vi vill byta ut belysningen i våra master på hamnområdet är framför allt för att spara kostnader för energi samt underhåll, säger Joakim Klick, projektledare i Norrköpings Hamn. På de gamla belysningsarmaturerna med högtrycksnatrium har vi haft relativt mycket underhåll med att byta ljuskällor, drivdon etc. Och det blir ju snabbt stora kostnader när vi måste hyra lift för att komma upp i våra master, som är mellan 20 och 30 meter höga. På grund av kostnadskäl har vi därför tidigare fått vänta att byta tills flera lampor gått sönder.

Kund: Norrköpings Hamn

Belysningsarmaturer

  • T-500 LED
Share This