Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/wp-cache-project416cfb6c7420a5719b87467650fe188f.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/:/storage/configuration/wrappers/72/107472/info.cebebelysning.se/:/tmp/) in /storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 70 Komplett belysning till Luleås nya upplevelsecenter | Cebe Belysning
Välj en sida

Komplett belysning till Luleås nya upplevelsecenter

I början av december slogs portarna upp till Alcatraz – Luleås nya upplevelsecenter. Elektroskandia har levererat all belysning till de 10 000 kvm stora lokalerna. 13 olika modeller av Cebe-armaturer har använts för att ge optimalt ljus vid de olika aktivitetsområdena. I de stora lokalerna finns det bland annat gokart, paintball, laserdome, bowling, arkadhall, minigolf, shuffleboard, biljard och simulatorrum med den senaste VR-tekniken. Dessutom ett stort spa, olika restaurangkoncept, barer och konferensrum.

– När det gällde belysningen kontaktade vi Elektroskandia. De är bra på belysning, ger förslag på armaturer och kan även hjälpa till med projektering. Det är mycket värdefullt med denna service, speciellt om det är snäva tidsramar, säger Roger Öqvist på El-trion.

Med utgångspunkt från ritningar och ramhandlingar tog Annika Sjöö, ljusdesigner på Cebe Belysning, fram förslag på armaturer samt gjorde armaturskisser och belysningsberäkningar.

Kund: Alcatraz upplevelsecenter, Luleå
Ljusdesign: Annika Sjöö, Cebe Belysning
Installatör: El-Trion

Belysningsarmaturer

  • Veldi Pro
  • Indy XL
  • Ice44
  • Lentus II XL
  • D2000 LED
Share This