Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/wp-cache-projectfba673d66a7275d41c923f10f93e3c8c.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/:/storage/configuration/wrappers/72/107472/info.cebebelysning.se/:/tmp/) in /storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 70 Idrottens Hus | Cebe Belysning
Välj en sida

Elektroskandia levererade ”kroppspulsåder” till Idrottens Hus

Jemseby Elektriska hade fått uppdraget att installera belysningen i trapphuset till nya Idrottens Hus i Stockholm. Den stora utmaningen var bara att man, för kabeldragningen, måste få fram ett rörsystem som gick att pulverlacka i exakt samma röda färg som trappan.

I Idrottens Hus samlas Riksidrottsförbundet, som är paraplyorganisation för hela den svenska idrottsrörelsen och cirka 70 specialförbund. Det är allt ifrån mindre förbund med en person anställd till exempelvis Svenska Golfförbundet med ett 60-tal anställda. Strax innan jul 2015 flyttade Riksidrottsförbundet och drygt 30 av specialförbunden från sina tidigare lokaler i Storängsbotten till nya Idrottens Hus vid Skanstull i Stockholm. Totalt omfattar Idrottens Hus cirka 350 arbetsplatser. Inredningsentreprenören Senab var tillsammans med projektledaren Per Elvin på Nomad och arkitekt Lotta Löfgren ansvariga för inredning, specialsnickerier, gardiner, mattor och belysning.

Kund: Idrottens Hus
Ljusdesign: Ljusrum AB
Installatör: Jemseby Elektriska

Belysningsarmaturer

Share This