Välj en sida

Bra ljus till Gävle Djurklinik

De nya belysningsarmaturerna skulle ge bra ljus, ej blända, vara enkla att hålla rena och inte vara i vägen. Ja, det var några av kraven när Gävle Djurklinik lät installera belysning i de nya lokalerna.

Gävle Djurklinik är en fristående, modern veterinärklinik för hund och katt. Företaget erbjuder röntgen, ultraljud, operation och har eget labb. Gävle Djurklinik öppnade i början av året i nyrenoverade lokaler.

Kund: Gävle Djurklinik
Installation: Låångs El

Korridorer
Stretto – En LED-armatur som är ett utmärkt val till ett flertal applikationer så som korridorer, mötesrum och andra områden där man vill fälla in lysande linjer i modultak. Med den här armaturen kan på ett enkelt sätt skapa olika ljusmönster i taket.

Undersökningsrum, väntrum, röntgen
DiLED – En infälld armatur som ger ett mjukt och behagligt ljus från en stor yta. Armaturen har mycket hög verkningsgrad.

Operationsrum
Bloks – Karaktäriseras av en design med rena raka linjer. Armaturen har extremt hög verkningsgrad och är designad för både utanpåliggande och nedpendlat montage.

Utomhus
Smart Motion LED – Armaturen har en mycket bra ljusbild, både asymmetrisk och bakåt. Perfekt även för motionsspår, gångstråk, cykelvägar och andra ställen där det behövs bra belysning.

Share This