Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/wp-cache-project4e7be408e8c688ca7b3ad3726edbc507.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/:/storage/configuration/wrappers/72/107472/info.cebebelysning.se/:/tmp/) in /storage/content/72/107472/info.cebebelysning.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 70 Facit belysningsarmaturer i klassrummet | Cebe Belysning
Välj en sida

Med Facit klarar man sig med färre belysningsarmaturer i klassrummet

Facit är en nedpendlad armatur med både direkt och indirekt ljus. Armaturen har hög verkningsgrad, lågt bländtal och anpassad ljusfördelning. Facit är en perfekt lösning för klassrum och Elektroskandia levererar belysningen i färdiga klassrumspaket kompletta med iDim sensorbox. Elektroskandias klassrumspaket med LED-armaturer är utformade för klassrum för att ge bästa möjliga ljusförhållande och energieffektivitet.

Med Facit har man kunnat minska antalet från tidigare nio till sex armaturer vid Berzeliusskolan i Linköping. Lägre kostnader och lägre energiförbrukning är några av fördelarna med valet.

Kund: Berzeliusskolan i Linköping
Installation: Caverion

Belysningsarmaturer

  • Facit 120 st
  • iDim 150 sensorbox
Share This